Simsdeluxe

08
Aug
2014

Svar på frågestund: Del 2 | Övrigt

Då kör vi del 2 på frågestunden och här kommer svaren på alla frågor som inte handlade om The Sims eller bloggen. 
 
Lilly: 
Vad gör du när du inte är bloggare, skola eller jobb?
Svar: Jag är mestadels arbetslös för tillfället. Jag är timvikarie i kommunens växel när folk har semester/blir sjuka. Avslutade en 6 månader lång praktik för någon månad sedan där jag trivdes väldigt bra men de kunde inte anställa mig. Ekonomi alltså, inte kul för någon. Har planer på att plugga till lärare men måste plugga upp ett betyg som jag inte läste på gymnasiet först så det hoppas jag få göra i höst. Så kids, njut av att ni går i skolan och oroa er inte för framtiden, det tar tid att komma på vad man vill "bli". 
 
Elin: 
Följer du några bloggar som inte handlar om sims? Vilka?
Svar: Ja, jag läser några vänners bloggar och egoinas regelbundet. Då och då tittar jag in Clara Henry, Epicfaiiil och Linn Ahlborgs bloggar. Men nu för tiden blir det mer youtube än bloggar. Det var mer sånt förut. Har ni tips på någon bra blogg? 
 
Karin: 
Har du lagt ner din personliga blogg? 
Svar: Nej, det har jag inte. Men jag är en periodare och bloggar i perioder. Har planerat börja igen men måste få ordning på designen först. (och nej, jag kommer inte skriva adressen, de som hittar dit gör det)
Har du en tumblr? En vanlig utan Sims. 
Svar: Ja, men jag uppdaterar den nästan aldrig. Mest TV-serier och Lady Gaga där. artp0pgalaxy.tumblr.com är adressen. 
Var bor du? 
Svar: I Södermanland. Mer specifik än så vill jag inte vara. 
Vad jobbar du med? Hur fick du det jobbet? 
Svar: Som jag skrev ovan så är jag arbetslös men är timvikarie och det jobbet fick jag genom tips från min förra praktikplats. 
Är du bra på matte? 
Svar: Nej, jag är urusel på matte. Jag har något som heter dyskalkyli som innebär att jag har svårt att "läsa" siffor och se sammanhang i matematiska uppställningar osv. Jag har ganska svårt för matte helt enkelt. 
 
Sauron: 
Vilken är din favorit film? 
Svar: Jag kollar väldigt sällan på film. Livet är en schlager, Notting Hill och Sex and the city är tre filmer jag gärna ser om dock. Jag älskar Toy Story också! Och så tycker jag, precis som alla andra 90's kids, om Harry Potter såklart!

Vilken är din favorit tv-serie? 
Svar: wow, don't get me started! jag älskar tv-serier så att välja en är för mig en ren och skär omöjlighet. Det får bli favorit tv-serier istället: Grey's Anatomy, Private Practice, One Tree Hill, Vänner, Modern Family och Sex and The City. Sen finns det massa serier som jag tycker är superbra men jag måste ju dra gränsen någonstans. Orange is the new black är en stark kandidat in på listan också. 
Bild från min bokhylla. 

Vilken är din favorit bok? 
Svar: egogirl av Carolina Gynning. Gillar även Denise Rudbergs böcker och slukade alla twilight-böckerna när de var populära när jag var en 16/17 år. 
 
Vilken var den senaste film som du såg på bio? 
Svar: Åh, jag är så lycklig över att få den här frågan nu för jag har faktiskt varit på bio (!!!) nyligen. Jag såg "The Other Woman" på bio för någon månad sedan och den var jätterolig. Innan dess var det nog Dumma Mej 2 så jag går inte på bio sådär superofta direkt. 
 
Har du varit utomlands (isåfall vilka länder)? 
Svar: Jag har varit i Norge, Danmark, Finland och Ukraina. Så, jag har inte rest jättemycket utomlands. Just det! Jag har varit i Lettland också för vi mellanlandade där om det räknas, haha!
 
Vad har du för mobil? 
Svar: en iPhone 4S som verkligen sjunger på sista refrängen. Inväntar iPhone 6 i höst och så får vi se om det blir en sexa eller en iPhone 5S för mig då. 
 
Har du varit på Liseberg (isåfall vilka favorit karuseller)? 
Svar: Ja, men nu var det ganska längesen faktiskt. Jag älskar Spinrock (tror jag den heter) och Flumride är ju en klassiker. Har dock inte åkt allt. 
 
Gillar du Lord of the Rings? 
Svar: Aldrig sett/läst. 
 
Gillar du Pirates of the Caribbean? 
Svar: Jag har bara sett de två första filmerna (tror jag) och tycker absolut att de är bra men inga favoriter. 
 
Har du läst/sett Divergent? 
Svar: Nej, det har jag inte. 
 
Sarah: 
Har du något husdjur?
Svar: Nej, det har jag inte. Det finns två marsvin i hushållet dock men de är inte mina. 
Publicerat 2014-08-08 13:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa