Simsdeluxe

28
Sep
2013

Svar på kommentar

Svar: Du som skickat dessa meddelanden till mig bland kommentarer, frågor och till och med mail - jag har sett, och ignorerat dig, i dagar. Jag trodde du skulle förstå piken men uppenbarligen inte så jag tänkte en gång för alla svara på dessa anklaganden så vi kan få det ur världen. Det är inte så "bara" att göra en önskesim, det tar helt otroligt mycket längre tid än man kan tro. Dels är jag väldigt självkritisk och håller på läääänge för att få till rätt "karaktär" utifrån era önskemål men det är lite fler steg än att bara gå in i cas, dra i lite reglage och byta kläder. 
Först läser jag igenom önskningen och ser om jag behöver ladda ner något CC till simmen, därefter börjar jakten på CC och efter det går jag in i spelet och börjar skapa vilket tar många timmar. När simmen är klar och jag har exporterat hen så ska jag fota simmen och när det är klart ska jag redigera bilder och göra outfitkollage. När jag sedan är klar med det ska jag skriva en CC-lista och göra inlägget till er + ladda upp simmen på mediafire. Det är så himla många fler steg än vissa av er kanske förstår. Därför tar det tid. Jag har faktiskt gjort tre önskesimmar, jag har bara photoshoppandet kvar som, enligt mig, är den tråkiga biten. 

Sedan tror jag att du har missat mina "krav" för hela önskesimsgrejen. Jag tycker om att göra simmar och ni tycker om att få simmar gjorda. Jag gör önskesimmar när jag känner för det och för att jag tycker det är kul. Okej? 

Så, nu hoppas jag få slippa liknande kommentarer i framtiden. 

En oredigerad bild på en kommande önskesim.   
Publicerat 2013-09-28 21:37:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa