Simsdeluxe

20
Sep
2013

Önska Simmar!

Jag har tagit mig en seriös fundering kring mitt önskeinlägg och kommit fram till att jag nog aldrig kommer komma igång med det där inlägget igen. Så, jag kör på en nystart då jag trots allt håller på och utvecklas just nu gällande mitt simsskapande och jag vill gärna göra simmar! Därför startar jag ett nytt önskeinlägg här och nu! Ni som har önskat simmar som inte blivit gjorda i det gamla inlägget kan önska dem på nytt om ni vill! Simmarna skapar jag när jag har lust och läggs upp i kategorin "Önskade simmar" precis som tidigare simmar. 

Jag kommer låta inlägget vara öppet för kommentarer tills jag tycker att det är lagom många önskningar. Blir det för många har jag en tendens att bli handlingsförlamad som ni kanske märkte. 

Ange detta när du önskar en sim: 

1. Simmens namn
2. Kön
3. Ålder
4. Hudfärg
5. Kroppsform
6. Hårfärg/Ögonfärg
7. Egenskaper (fylls ingenting i här så slumpas de!)
8. Favoriter/Livslång Önskan
9. Smink
10. Tatueringar/Piercings
11. Med eller utan CC
12. En kort "biografi" om simmen så att jag kan får grepp om vem det är jag ska skapa.  
13. Andra eventuella önskemål, tex om simmen har en speciell stil. Här skriver du också om simmen är av någon övernaturlig art.
14. Vilka SP/EP du har.  

Om du lämnar något fält tomt kommer jag tolka det som att jag får fria händer på den kategorin. Har du dock många tomma fält kan det ta längre tid innan jag gör din sim. 

Du kan önska max två simmar och om du vill att de ska ha en relation - skriv det. 

Önskningen är för tillfället: STÄNGD. 

Viss inspiration till det här inlägget har hämtats hos Alltomsims

Publicerat 2013-09-20 21:45:00

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa