Simsdeluxe

19
Okt
2013

The Sims 3 In i Framtiden: Frågestund

Häromdagen skrev jag ju att jag utlovade ett inlägg med all info om In i Framtiden nu till helgen, jag har dock insett att det finns HUR MYCKET SOM HELST att berätta om expansionpaketet och jag vet faktiskt inte i vilken ände jag ska börja så jag tänkte om och nu gör vi som så att ni bombar mig med frågor på ALLT ni undrar om det kommande expansionpaketet och så ser jag till att svara på era frågor imorgon eller på måndag beroende på hur mycket frågor som kommer in. 

Så, bomba mig med alltalltallt ni undrar om In i Framtiden så ska jag göra mitt bästa att leta rätt på informationen. Ingen fråga är dum så se till att fråga precis ALLT du kan komma på nu när du har chansen! 
Här finns ett inlägg jag skrev i somras med lite grundläggande fakta. 
 
 
Publicerat 2013-10-19 17:48:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa