Simsdeluxe

31
Okt
2013

FRÅGESTUND

Jag har haft Simsdeluxe i ganska precis 1½ år och är det något jag märkt så är det att vissa saker fungerar bättre än andra. Den här tävlingen jag har haft pågående ett tag nu är jag nog den första att erkänna att den blev en flopp så jag har bestämt mig för att avblåsa den. 
 
MEN! Jag tycker det vore trist att ni skulle bli utan den utlovade frågestunden för jag vet att ni är flera som sett fram emot den. Så därför så har jag en frågestund från och med NU. Ställ frågor om precis vad du vill. Om mig, om sims, om mig och mitt spelande, om saker i mitt spel. Alla frågor är välkomna så ska jag försöka mig på att svara på dem bäst jag kan. Dessutom så får ni välja om ni vill ha svaren i en video eller i ett inlägg. Yes, ni läste rätt. Jag erbjuder nu svaren på era frågor i en video - där ni får se mig. (som om det skulle vara värsta grejen, haha!)
Så, ställ dina frågor i en kommentar till det här inlägget och se till att rösta i pollen nedan. 
Jag har frågestunden till på söndag till och börja med så får vi se hur mycket frågor det kommit in tills den. 
Klara, färdiga, kör! 
 
 
Publicerat 2013-10-31 11:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa