Simsdeluxe

02
Dec
2013

Tillbaka!

Jag är tillbaka! Den här pausen var minst sagt välbehövlig. Jag har hunnit fundera massor på bloggen och hur jag ska fortsätta. Har även hunnit spela en hel del vilket varit riktigt roligt. 

Bloggen kommer dock gå på halvfart resten av året för jag håller på med lite projekt som jag kommer presentera för er i början på nästa år. Så nu i December siktar jag på att snitta 2-3 inlägg i veckan. Jag lovar att det kommer vara värt den låga aktiviteten här sen! 

Nu vill jag dock be er om en sak. Kan inte du skriva till mig i en kommentar vad DU vill läsa om? Och vill du se "nedladdningstips" vill jag att du skriver vad för sort! CAS, Inredning osv. Vill du se "i mitt spel" vill jag veta vad och vill du ha fler guider så vill jag veta om vad osv. Var så specifika ni kan. Jag lovar inte att det kommer men det är otroligt inspirerande att veta vad ni vill läsa om. 

Yes, nu är jag tillbaka igen! 

En sak till föresten! Jag hade ju en giveaway här för ett litet tag den bland de som ställt frågor till min frågestund och endast en (1!) hörde av sig med sin adress. Himla trist! Jag nämnde vinnarna i slutet på del 2 av svaren på frågestunden. Jag skickar iväg diademen på måndag (9/12) så de som inte hört av sig tills dess missade helt enkelt sin chans. 

Publicerat 2013-12-02 18:10:27

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa